Web Analytics

(hydroxy) Laxogenine - 5-alfa-hydroxylaxogenine

5-alfa-hydroxylaxogenine & laxogenine
Ga naar de inhoud

(hydroxy) Laxogenine


De plantensteroiden uit Smilax
De hier onderzochte steroiden zijn laxogenine en 5-alfa-hydroxylaxogenine. De Engelse benamingen zijn 5-alpha-hydroxylaxogenin en laxogenin. Het is een beetje vreemd dat vaak de Engelse namen in Nederland worden gebruikt. Dat geeft aan dat de vertalers van de Engelse wetenschappelijke onderzoeken en sportwebsites eigenlijk niet precies weten wat zij met die namen moeten doen en de info zonder zelf na te denken van meestal Amerikaanse websites hebben overgenomen. Dan zijn de Engelse namen altijd veiliger. Maar wij noemen bijvoorbeeld keukenzout in Nederland echt geen sodium chloride en kaliumchoride hoort geen potassium chloride te heten. Voor elke chemische naam hebben wij ook gewoon een versie in onze eigen taal.

Laxogenin of laxogenine?
Er is een stof die laxogenine heet en een andere stof die 5-alfa-hydroxylaxogenine heet. Om het heel makkelijk te maken hebben ze de 5-alfa-stof de merknaam Laxogenin gegeven. De stof laxogenine wordt telkens minder populair en daar hebben de grafieken op deze website hard aan meegholpen.Creanite
Al bijna 26 jaar bedenkt, ontwikkelt en maakt Jan de Heij - van oorsprong apotheker - met de hand alle producten. Waar grote fabrieksmachines allerlei hulpstoffen nodig om probleemloos te kunnen werken, wordt hier gewerkt zonder siliciumoxide, magnesiumstearaat, lactose, kleurstoffen en andere hulpstoffen die we beter weg kunnen laten.
Er wordt hier gekozen voor meer lichaamsvriendelijke alternatieven.
De werkzame plantenstoffen in geconcentreerde vorm uit extracten van planten zijn meestal het uitgangspunt.

Al bijna 25 jaar bedenkt, ontwikkelt en maakt Jan de Heij - van oorsprong apotheker - alle producten. Plantenstoffen uit geconcentreerde extracten van planten zijn meestal het uitgangspunt. Grote bedrijven hebben grotere fabrieksmachines die hulpstoffen nodig hebben om probleemloos te kunnen werken.
Hier wordt gewerkt zonder siliciumoxide, magnesiumstearaat, lactose, kleurstoffen en andere hulpstoffen.
Er wordt hier gekozen voor meer lichaamsvriendelijke alternatieven.

Terug naar de inhoud