Web Analytics

Aantal herhalingen - 5-alfa-hydroxylaxogenine

5-alfa-hydroxylaxogenine & laxogenine
Ga naar de inhoud

Aantal herhalingen


Aantal herhalingen
De grafiek toont een verrassend resultaat: 5-alfa-hydroxylaxogenine maakt het ruim mogelijk om een krachtsinspanning op 65% van het maximum vaker te herhalen dan laxogenine en de placebo. Laxogenine doet het nog niet eens beter dan de placebo. De getoonde resultaten lopen vooruit op het eindresultaat, maar hier is al te zien dat het de moeite waard zal zijn om 5-alfa-hydroxylaxogenine te gebruiken bij sporten waar het uithoudingsvermogen meetelt.
 
Een prestatieverbetering bij het wielrennen door 5-alfa-hydroxylaxogenine is al gezien. In een ander onderzoek zal geprobeerd worden die verbetering uit te drukken in cijfers.
In de grafiek staan de percentages van het uitgevoerde aantal herhalingen. De waardes lopen anders te sterk uiteen voor een overzichtelijke grafiek.

De invloed van Smilaxsteroiden op het aantal herhalingen van een inspanning
Creanite
Al bijna 26 jaar bedenkt, ontwikkelt en maakt Jan de Heij - van oorsprong apotheker - met de hand alle producten. Waar grote fabrieksmachines allerlei hulpstoffen nodig om probleemloos te kunnen werken, wordt hier gewerkt zonder siliciumoxide, magnesiumstearaat, lactose, kleurstoffen en andere hulpstoffen die we beter weg kunnen laten.
Er wordt hier gekozen voor meer lichaamsvriendelijke alternatieven.
De werkzame plantenstoffen in geconcentreerde vorm uit extracten van planten zijn meestal het uitgangspunt.

Al bijna 25 jaar bedenkt, ontwikkelt en maakt Jan de Heij - van oorsprong apotheker - alle producten. Plantenstoffen uit geconcentreerde extracten van planten zijn meestal het uitgangspunt. Grote bedrijven hebben grotere fabrieksmachines die hulpstoffen nodig hebben om probleemloos te kunnen werken.
Hier wordt gewerkt zonder siliciumoxide, magnesiumstearaat, lactose, kleurstoffen en andere hulpstoffen.
Er wordt hier gekozen voor meer lichaamsvriendelijke alternatieven.

Terug naar de inhoud