Web Analytics

Bredere spieren - 5-alfa-hydroxylaxogenine

5-alfa-hydroxylaxogenine & laxogenine
Ga naar de inhoud

Bredere spieren


Bredere bovenarm, borstomtrek en bovenbeen
De drie grafieken geven aan dat 5-alfa-hydroxylaxogenine breder maakt dan laxogenine of de placebo. Laxogenine kan wat minder scoren, omdat het vetpercentage ook wat afneemt. Het effect van laxogenine komt zelfs niet boven het effect van de placebo uit.

In de grafieken staat hoeveel procent de oorspronkelijke omtrekken zijn veranderd. De waardes lopen anders te sterk uiteen voor een overzichtelijke grafiek. Zo veranderde de borstomtrek door laxogenine nog geen 0,8 cm, met de placebo 1,1 cm en met 5-alfa-hydroxylaxogenine 1,7 cm, maar waren de beginomtrekken verschillend.

De invloed van Smilaxsteroiden op de borstomtrek
De invloed van Smilaxsteroiden op de omtrek van het bovenbeen
Creanite
Al bijna 26 jaar bedenkt, ontwikkelt en maakt Jan de Heij - van oorsprong apotheker - met de hand alle producten. Waar grote fabrieksmachines allerlei hulpstoffen nodig om probleemloos te kunnen werken, wordt hier gewerkt zonder siliciumoxide, magnesiumstearaat, lactose, kleurstoffen en andere hulpstoffen die we beter weg kunnen laten.
Er wordt hier gekozen voor meer lichaamsvriendelijke alternatieven.
De werkzame plantenstoffen in geconcentreerde vorm uit extracten van planten zijn meestal het uitgangspunt.

Al bijna 25 jaar bedenkt, ontwikkelt en maakt Jan de Heij - van oorsprong apotheker - alle producten. Plantenstoffen uit geconcentreerde extracten van planten zijn meestal het uitgangspunt. Grote bedrijven hebben grotere fabrieksmachines die hulpstoffen nodig hebben om probleemloos te kunnen werken.
Hier wordt gewerkt zonder siliciumoxide, magnesiumstearaat, lactose, kleurstoffen en andere hulpstoffen.
Er wordt hier gekozen voor meer lichaamsvriendelijke alternatieven.

Terug naar de inhoud