Web Analytics

Het onderzoek - 5-alfa-hydroxylaxogenine

5-alfa-hydroxylaxogenine & laxogenine
Ga naar de inhoud

Het onderzoek

 
Laxogenine en 5-alfa-hydroxylaxogenine
Uiteindelijk is het onderzoek uitgevoerd met hoofdzakelijk 5-alfa-hydroxylaxogenine als poeder en een poeder dat voornamelijk bevat en die werden vergeleken met een placebo (isomaltulose). Voor 100 - mannelijke - personen werden er setjes van 60 capsules voor 1 maand gemaakt. 22 mg hydroxylaxogenine, 24 mg laxogenine of 25 mg isomaltulose (placebo). Een zo laag mogelijke dosering, mocht resultaat uitblijven, kon de dosis altijd nog verhoogd worden.

De proefpersonen
De (allen mannelijke) proefpersonen waren geen nieuwkomers, maar trainden allemaal al langere tijd in dezelfde sportschool.
Niemand mocht  in die maand een nieuw supplement of geneesmiddel gaan uitproberen. Het dagelijkse eten moest niet ineens veranderd worden en de eiwitinname moest constant blijven. Het streven was dat de deelnemers zo normaal mogelijke sportende mannen waren.

Dubbelblind
De sportschoolhouder deelde de capsulesetjes uit. Hij was totaal niet op de hoogte van de inhoud. Hij kon dus niet meewarig glimlachen, als hij een placebo uitdeelde of met een tevreden grijns de te onderzoeken capsules aanreiken. De proefpersonen konden niet zien wat zij kregen, de uitdeler kon niet zien wat hij gaf, dubbelblind heet dat.
Wie weet dat hij een nepproduct heeft, zal niet veel energie meer in zijn oefeningen stoppen. Wie weet dat hij de te onderzoeken stof heeft, gaat zich misschien uitsloven.
 
De hoop - het doel
Er werd natuurlijk op gehoopt een stof te vinden die echt nuttig zou kunnen zijn voor sporters. Alles zou mogelijk kunnen zijn: van absoluut geen verschil met de placebo tot twee effectieve plantenstoffen. Wat is hier interessant? Krachttoename, een lager vetpercentage, een beter uithoudingsvermogen, bredere armen, benen en schouders en een lager lichaamsgewicht, allemaal eenvoudig te bepalen.Creanite
Al bijna 26 jaar bedenkt, ontwikkelt en maakt Jan de Heij - van oorsprong apotheker - met de hand alle producten. Waar grote fabrieksmachines allerlei hulpstoffen nodig om probleemloos te kunnen werken, wordt hier gewerkt zonder siliciumoxide, magnesiumstearaat, lactose, kleurstoffen en andere hulpstoffen die we beter weg kunnen laten.
Er wordt hier gekozen voor meer lichaamsvriendelijke alternatieven.
De werkzame plantenstoffen in geconcentreerde vorm uit extracten van planten zijn meestal het uitgangspunt.

Al bijna 25 jaar bedenkt, ontwikkelt en maakt Jan de Heij - van oorsprong apotheker - alle producten. Plantenstoffen uit geconcentreerde extracten van planten zijn meestal het uitgangspunt. Grote bedrijven hebben grotere fabrieksmachines die hulpstoffen nodig hebben om probleemloos te kunnen werken.
Hier wordt gewerkt zonder siliciumoxide, magnesiumstearaat, lactose, kleurstoffen en andere hulpstoffen.
Er wordt hier gekozen voor meer lichaamsvriendelijke alternatieven.

Terug naar de inhoud