Web Analytics

Vetpercentage - 5-alfa-hydroxylaxogenine

5-alfa-hydroxylaxogenine & laxogenine
Ga naar de inhoud

Vetpercentage

 
Verandering van het vetpercentage
ok deze grafiek toont een verrassend resultaat: laxogenine verlaagt het vetpercentage en hydroxylaxogenine doet het niet beter dan de placebo. Laxogenine en 5-alfa-hydroxylaxogenine komen samen in een merkpreparaat voor. Samen, omdat het scheiden duurder is en omdat er gedacht werd dat beide stoffen even effectief zouden zijn. Daarvan waren de claims: meer spierkracht en een lager vetpercentage. Het veranderen van het vetpercentage komt blijkbaar alleen door de laxogenine. De toename van kracht vooral door 5-alfa-hydroxylaxogenine.
  
In de grafiek staan de veranderingen van de vetpercentages uitgedrukt in procenten. De waardes lopen anders te sterk uiteen voor een overzichtelijke grafiek.

De invloed van smilaxsteroiden op het vetpercentage
Creanite
Al bijna 26 jaar bedenkt, ontwikkelt en maakt Jan de Heij - van oorsprong apotheker - met de hand alle producten. Waar grote fabrieksmachines allerlei hulpstoffen nodig om probleemloos te kunnen werken, wordt hier gewerkt zonder siliciumoxide, magnesiumstearaat, lactose, kleurstoffen en andere hulpstoffen die we beter weg kunnen laten.
Er wordt hier gekozen voor meer lichaamsvriendelijke alternatieven.
De werkzame plantenstoffen in geconcentreerde vorm uit extracten van planten zijn meestal het uitgangspunt.

Al bijna 25 jaar bedenkt, ontwikkelt en maakt Jan de Heij - van oorsprong apotheker - alle producten. Plantenstoffen uit geconcentreerde extracten van planten zijn meestal het uitgangspunt. Grote bedrijven hebben grotere fabrieksmachines die hulpstoffen nodig hebben om probleemloos te kunnen werken.
Hier wordt gewerkt zonder siliciumoxide, magnesiumstearaat, lactose, kleurstoffen en andere hulpstoffen.
Er wordt hier gekozen voor meer lichaamsvriendelijke alternatieven.

Terug naar de inhoud